Omegavet (klubová cena)

Kód: 641
304 Kč –23 %
omegavet
304 Kč –23 % 234 Kč
Skladem pro členy Klubu Energy
Můžeme doručit do:
24.4.2024
Možnosti doručení

Veterinární přípravek s obsahem unikátního rybího oleje, který je nejdůležitějším přírodním zdrojem řady nenasycených mastných kyselin a vitaminu A, D a E. Posiluje významně imunitu a cévy. Zlepšuje kvalitu srsti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

OMEGAVET

Veterinární přípravek s obsahem unikátního rybího oleje, který je nejdůležitějším přírodním zdrojem řady nenasycených mastných kyselin a vitaminu A a D. Posiluje obranyschopnost, napomáhá při stavbě silných kostí a zdravých zubů a udržování zdravé pokožky, srsti a očí. 

  • obsahuje nenasycené mastné kyseliny EPA a DHA a vitaminy A a D
  • nejčastější indikací je působení na kvalitu srsti a dalších kožních derivátů
  • posiluje buněčnou imunitu

Omegavet obsahuje nenasycené mastné kyseliny EPA a DHA a vitaminy A a D v takovém množství, které nedovoluje jejich předávkování.  

Nejčastější indikací je působení na kvalitu srsti a dalších kožních derivátů, u plazů např. krunýř želvy. Další indikací je posílení buněčné imunity, a tím zvýšení odolnosti k nádorovým onemocněním, bakteriálním infekcím a jejich přechodu do chronické podoby.  

Působí jako ochrana na jaterní buňky, brání rozvoji steatózy (ztučnění jater) i tukové degeneraci mozku (mozkové skleróze).  

Použijeme tam, kde je nápadné předčasné stárnutí kůže a nekvalitní srst. Často bývají tyto příznaky doprovázené vznikem bradavičnatých útvarů na pokožce – benigních nádorků, papilomů. Je vhodným doplňkem Gynevetu při problémech s nervovým systémem.  

Složení

Olej z mořské ryby Engraulis japonicus (s obsahem kyseliny eikosapentaenové (EPA) – min. 38 %, a kyseliny dokosahexaenové (DHA) – min. 25 %) – 99,5 %, vitamin E – 0,5 %.

Doporučené dávkování

Podávejte nejdéle tři týdny takto: 
Drobným zvířatům do 10 kg: 2 kapky 2x denně;
Zvířatům nad 10 kg do 100 kg: 1 kapku 2x denně na každých započatých 10 kg hmotnosti; 
Zvířatům nad 100 kg: 5 kapek (0,3 ml) na každých 100 kg hmotnosti 2x denně.
Po třech týdnech užívání následuje jeden týden pauza.
 

Upozornění 

Nepřekračujte doporučené denní dávkování! 

Během užívání přípravku zajistěte dostatečný příjem vody.  

Skladování

Doporučujeme spotřebovat do 3 měsíců po otevření. 

Výrobek je nutno skladovat v suchu a temnu, uchovávat při teplotě 10–25 °C a chránit před mrazem.

Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu krabičky a na etiketě. 

Výrobek byl vyvinut, vyroben a kontrolován ve shodě s požadavky normy ISO 9001:2008.

Doplňkové parametry

Kategorie: Energyvet - veterinární produkty
Obsah Omegavet: 30 ml
? Body: 10
5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
AH Avatar autora | 21.11.2022
Vyzkoušeli jsme na dcery pejskovi, línání byl u něj veliký problém a teď má krásnou lesklou a měkkou srst a daleko rychleji přelíná a protože jsme spokojeni tak jsem koupila našim morčatům a jsem moc spokojená
KT Avatar autora Klub Energy Tábor (Administrátor) 14.12.2022
Děkujeme Vám moc za Vaše zkušenosti. :-)
5
LL Avatar autora | 10.12.2019
jsem dlouhodobě spokojena podávám kocourkovi vždy s přestávkou opakované moč.cesty zatím rok OK nyní jsem podávala čubině měla problém s línáním , ještě měla fytovet k tomu ... veliké zlepšení po přestávce budu nasazovat vše znovu a ještě na doporučení přidám gynevet ....
5
LL Avatar autora | 2.10.2019
přípravek používáme na doporučení p. Truhláře podávám dlouhodobě vždy s přestávkou kocourkovi , nyní mě dva měsíce pauzu a jedeme dál , protože nastalo jeho problémové období , tak snad pomůže ( bere na imunitu , posílení močových cest, měl opakované záněty) už se drží 6 měsíců srst má nádhernou také jsem podávala kočičce co mívá opakovaně jednou ročně na kůži boláčky , vypadne i srst -----( neznámí důvod) vždy jsem mazala třeba 3 měsíce než problém se vyléčil , mívala to na krku, pod krkem ... letos po objevení boláčku jsem okamžitě nasadila OMEGAVET a mazala AUDIOVETEM za dva dny zlepšení po týdnu nic ... jiný se neobjevoval ... super přípravky
5
IH Avatar autora | 15.8.2019
Zatím používáme krátce, ale mírné zlepšení na srsti už je poznat.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Výrobce produktů Energy

Česká společnost Energy zahájila svou činnost v polovině 90. let a jejím prvním produktem se stal dodnes oblíbený Regalen. Postupně vznikla ucelená řada pěti bylinných koncentrátů, které se vyrábějí v Karlových Varech. Jasným favoritem z této pětice je proslulý Gynex. Firma se záhy rozrostla za hranice České Republiky. Dnes se výrobky Energy prodávají nejen v mnoha evropských státech, ale také v řadě zemí po celém světě. Sortiment Energy se od dob Regalenu významně rozšířil a dnes představuje celou paletu doplňků stravy, vitamínů, minerálů, unikátních přírodních zdrojů, zelených potravin, regeneračních bylinných krémů, kosmetiky a také veterinárních produktů Energyvet.

Ve výrobcích se snoubí tisíciletá moudrost čínské medicíny s tradičním českým bylinkářstvím a s moderními poznatky o frekvenční a informační léčbě. Přinášejí energii a vitalitu, regeneraci a harmonii, omlazení a příjemný pocit ze života.

ENERGY CZECH REPUBLIC a.s., Trojská 39/201, 171 00 Praha 7


Klub Energy Tábor

Klub Energy Tábor je v osobě Radky Sekyrové oficiálním obchodním zastoupením společnosti Energy. A jménem této společnosti poskytuje zákazníkům a obchodním partnerům prodej zboží a technický a informační servis.

Pro všechny příznivce zdravého životního stylu je určeno klubové členství. Máte-li blízko k přírodě, pečujete o vaše zdraví a oblíbili jste si produkty Energy, přečtěte si více informací zde: Klubové členství