Audivet (klubová cena)

Kód: 636
299 Kč –23 %
audivet
299 Kč –23 % 230 Kč
Skladem pro členy Klubu Energy
Můžeme doručit do:
4.4.2024
Možnosti doručení

Veterinární bylinný prostředek pro vnější používání. Významně působí na zánětlivé stavy na sliznicích a kůži, včetně vnějšího zvukovodu. Upravuje pH pokožky i sliznic, a tím brání rozvoji nežádoucích bakterií, plísní i parazitů. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

AUDIVET

Veterinární přípravek pro vnější použití. Je určený proti zánětům vnějšího zvukovodu. Významně působí na zánětlivé stavy na sliznicích a kůži. Upravuje pH pokožky i sliznic, a tím brání rozvoji nežádoucích bakterií, plísní i parazitů.

  • lze použít při bradavicích, kožních vyrážkách a lézích
  • napomáhá při mykózách porodních cest

Je vhodný pro každý druh zvířete.
Lze jej využít při potírání bradavic, kožních vyrážek a kožních lézí bakteriálního původu i při mykózách. Uplatní se i při lokálním ošetření bolestivých zánětů kloubů a také mléčné žlázy. Lze aplikovat rovněž při mykózách porodních cest.

Audivet harmonizuje především dráhu tří zářičů a tlustého střeva.

Složení

Bylinný extrakt (kakost smrdutý, jitrocel kopinatý, kostival lékařský, sadec konopáč, lichořeřišnice větší, jírovec maďal, krvavec toten), hydrogenizovaný ricinový olej, vitamin E, myrhová silice, geraniová silice, myrhový extrakt.

Doporučené dávkování

Při zánětech zvukovodu vyčistit obvyklým způsobem od nečistot. Následně nakapat do postiženého ucha podle velikosti zvukovodu 2 až 4 kapky a dobře promasírovat. Při ošetřování sliznic (vyjma oka) a zánětů nakapejte 2 až 3 kapky na postižené místo a vatovým tamponem rozetřete na celou postiženou plochu.

Upozornění

Audivet neaplikujte do oka!
Po třech týdnech užívání následuje minimálně jeden týden pauza.
Před použitím nutno protřepat.

Skladování

Doporučujeme spotřebovat do 3 měsíců po otevření.
Výrobek je nutno skladovat v suchu a temnu, uchovávat při teplotě 10–25 °C
a chránit před mrazem.
Minimální trvanlivost do data uvedeného na spodní straně krabičky a na etiketě.

Výrobek byl vyvinut, vyroben a kontrolován ve shodě s požadavky normy ISO 9001:2008.

Doplňkové parametry

Kategorie: Energyvet - veterinární produkty
Obsah Audivet: 30 ml
? Body: 10
5
4x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
BV Avatar autora | 22.9.2023
Audivet pomohl našemu labradorovi se svěděním a bolestmi uší, na které trpěl. Máme první balení a výsledek je znát. Děkuji za tento přípravek i všechny ostatní výrobky Energy, které nám pomáhají při zdravotních problémech.
KT Avatar autora Klub Energy Tábor (Administrátor) 24.10.2023
Děkujeme mockrát za sdílení Vašich zkušeností. :-)
5
MK Avatar autora | 8.7.2021
Pes trpí opakovanými záněty zvukovodu a vnějšího boltce. Zatím se zdá, že přípravek dobře funguje
5
AP Avatar autora | 14.10.2019
Vyborny pripravek nejen na problemy se stredousim. Ostatnim vrele doporucuji.
5
LL Avatar autora | 31.7.2019
vynikající přípravek venkovní kočce na krku řídla srst , potom vypadávala a zjistila jsem , že tam má boláčky začala potírat dvakrát za den postižené místo neuvěřitelné po týdnu už byl znát výsledek po 15 dnech nebylo znát , že měla problém moc mě mrzí , že jsem to nevyfotila

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Výrobce produktů Energy

Česká společnost Energy zahájila svou činnost v polovině 90. let a jejím prvním produktem se stal dodnes oblíbený Regalen. Postupně vznikla ucelená řada pěti bylinných koncentrátů, které se vyrábějí v Karlových Varech. Jasným favoritem z této pětice je proslulý Gynex. Firma se záhy rozrostla za hranice České Republiky. Dnes se výrobky Energy prodávají nejen v mnoha evropských státech, ale také v řadě zemí po celém světě. Sortiment Energy se od dob Regalenu významně rozšířil a dnes představuje celou paletu doplňků stravy, vitamínů, minerálů, unikátních přírodních zdrojů, zelených potravin, regeneračních bylinných krémů, kosmetiky a také veterinárních produktů Energyvet.

Ve výrobcích se snoubí tisíciletá moudrost čínské medicíny s tradičním českým bylinkářstvím a s moderními poznatky o frekvenční a informační léčbě. Přinášejí energii a vitalitu, regeneraci a harmonii, omlazení a příjemný pocit ze života.

ENERGY CZECH REPUBLIC a.s., Trojská 39/201, 171 00 Praha 7


Klub Energy Tábor

Klub Energy Tábor je v osobě Radky Sekyrové oficiálním obchodním zastoupením společnosti Energy. A jménem této společnosti poskytuje zákazníkům a obchodním partnerům prodej zboží a technický a informační servis.

Pro všechny příznivce zdravého životního stylu je určeno klubové členství. Máte-li blízko k přírodě, pečujete o vaše zdraví a oblíbili jste si produkty Energy, přečtěte si více informací zde: Klubové členství