Imunosan (klubová cena)

Kód: 318
675 Kč –23 %
imunosan
675 Kč –23 % 519 Kč
Skladem pro členy Klubu Energy
Můžeme doručit do:
18.4.2024
Možnosti doručení

Přírodní doplněk stravy. Imunita, zdraví dýchacích cest, cukr v krvi, adaptace, vitalita, osvěžení těla.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Imunosan

Naturalis compositum. Doplněk stravy – kapsle. Imunosan obsahuje unikátní kombinace účinných exotických hub a extraktů. Mezi výjimečně účinné složky patří zejména houba Agaricus blazei murill, zvaná ,,zlatý žampion“, s vysokým obsahem beta-glukanů, které přispívají k imunitní aktivitě, a Eleutherococcus sentiocosus, také zvaný sibiřský ženšen, pro podporu imunitního systému a zvýšení fyzické a psychické energie. Dále obsahuje houbu Ganoderma lucidum a trikomplex nejúčinnějších bylin tradiční činské medicíny Fu Zhen.

Použití přírodního doplňku stravy Imunosan

Přírodní produkt Imunosan podporuje přirozenou obranyschopnost a imunitní systém (reishi - lesklokorka lesklá). Eleuterokok ostnitý přispívá ke zdraví dýchacích cest, ovlivňuje krevní tlak a hladinu cukru v krvi, navozuje stav relaxace a dobré nálady.

Zdraví kardiovaskulárního systému posiluje kozinec blanitý. Kozinec blanitý působí jako přírodní adaptogen, extrakt zeleného čaje přispívá k osvěžení těla a celkové vitalitě. Má vliv na kognitivní funkce (paměť, pozornost, koncentraci, pohotovost), koncentraci a spánek.

Účinné ingredience

Extrakt: kořen kozince blanitého, lesklokorka lesklá, kořen atraktylisu velkoúborného, kořen eleuterokoku ostnitého, jetel luční, plod ptačího zobu obecného, žampion mandlový, listy zeleného čaje, kořen pazvonku chloupkatého.

Složení 1 kapsle

Sójový olej, želatinová kapsle, glycerol – zvlhčující látka, extrakt z kořene kozince blanitého (Astragalus membranaceus) 70 mg, extrakt z lesklokorky lesklé ( Ganoderma lucidum) 60 mg, extrakt z atraktylisu velkoúborného ( Atractylis macrocephala) 60 mg, extrakt z kořene eleutrokoku ostnitého ( Eletherococcus senticosus) 50 mg, extrakt z jetele lučního (Trifolium pratense) 40 mg, extrakt z plodu ptačího zobu obecného (Ligustrum lucidum) 40 mg, mono-a diglyceridy mastných kyselin – emulgátor, voda, extrakt ze žampionu mandlového ( Agaricus blazei murill) 30 mg, extrakt z listů zeleného čaje ( Camellia sinensis) 30 mg, extrakt z kořene pazvonku chloupkatého ( Codonopsis pilosula) 20 mg, karamel – barvivo.

Doporučené dávkování

1 kapsle 2-3x denně. Po třech týdnech užívání následuje 1 týden pauza. Během užívání přípravku doporučujeme zvýšit příjem tekutin. Nepřekračujte doporučené denní dávkování!

Upozornění

Není určeno pro děti. Užívání v době těhotenství a kojení konzultujte se svým lékařem. Doplňky stravy nejsou určeny k používání jako náhrada pestré stravy.

Způsob skladování

Uchovávejte v suchu, mimo dosah přímého slunečního záření, při teplotě 10-25 °C. Chraňte před mrazem. Ukládejte mimo dosah dětí.

Minimální trvanlivost

Do data uvedeného na krabičce a na lahvičce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Regenerace s Energy
Obsah Imunosan: 90 kapslí
? Body: 23
5
14x
4
1x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
5
MS Avatar autora | 12.11.2023
Veliká spojenost s tímto produktem. Na posílení imunity ho pouzivame celá rodina
5
KB Avatar autora | 30.10.2023
Perfektní :-)
5
AC Avatar autora | 27.8.2023
Jsem spokojena na imunitu skvělej přípravek
KT Avatar autora Klub Energy Tábor (Administrátor) 24.10.2023
Děkujeme.
5
JV Avatar autora | 16.5.2023
Spokojená objednala jsem znovu. Při nachlazení hned na začátku začít užívat, účinek rychlý
KT Avatar autora Klub Energy Tábor (Administrátor) 9.6.2023
Děkujeme Vám moc.
5
VG Avatar autora | 11.4.2023
Jsem spokojena,doporučuji.
KT Avatar autora Klub Energy Tábor (Administrátor) 9.6.2023
Děkujeme za doporučení. :-)
5
ST Avatar autora | 23.10.2022
Jsem spokojena objednám znovu
KT Avatar autora Klub Energy Tábor (Administrátor) 14.12.2022
Děkujeme Vám mockrát za Vaši přízeň! :-)
5
Avatar autora | 3.2.2022
Nepociťuji žádný rozdíl před užíváním a s užíváním přípravku.
5
KK Avatar autora | 16.8.2021
S tímto produktem jsem velmi spokojena. Pomáhá a příval energie je hned v počátku. Doporučuji všem.
5
Avatar autora | 6.4.2021
Jsem spokojena, doporučuji
5
LL Avatar autora | 6.4.2021
bereme s manželem snad pomáhá přípravek nám byl doporučen na imunitu
5
LK Avatar autora | 27.12.2020
Imunosan je skvělý,tak jako všechny ostatní produkty.Energy je prostě nejlepší.
4
I Avatar autora | 2.4.2020
Užívá náš starý hafan, vzhledem k věku nejsem moc schopná posoudit, ale vzhledem k tomu, že nám produkt doporučila naše paní doktorka, které věřím, myslím si, že pro něj dělám vše, aby mohl důstojně dožít.
5
JK Avatar autora | 26.3.2020
Mam za sebou teprve tri tydny prvniho baleni Imunosanu, ale prival energie jsem pocitila hned po prvni kapsli. Nemoci zatim zadne, myslim, ze na podrobnejsi hodnoceni potrebuji vice casu. Zatim v pohode.
5
EK Avatar autora | 9.12.2019
ano
5
AK Avatar autora | 3.11.2019
Jsem velmi, už jedu 5 měsíc, v rodině bylo virové onemocnění, dítě a manžel , já jsem vubec nedostala, jsem moc spokojená.
1
AK Avatar autora | 29.7.2019
Beru třetí týden,a musím říct, že se mi celkově ulevilo, Zatím nevím jaké budou výsledky po krvi, ale to až za měsíc. spokojenost. Hvězdičky všechny

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Výrobce produktů Energy

Česká společnost Energy zahájila svou činnost v polovině 90. let a jejím prvním produktem se stal dodnes oblíbený Regalen. Postupně vznikla ucelená řada pěti bylinných koncentrátů, které se vyrábějí v Karlových Varech. Jasným favoritem z této pětice je proslulý Gynex. Firma se záhy rozrostla za hranice České Republiky. Dnes se výrobky Energy prodávají nejen v mnoha evropských státech, ale také v řadě zemí po celém světě. Sortiment Energy se od dob Regalenu významně rozšířil a dnes představuje celou paletu doplňků stravy, vitamínů, minerálů, unikátních přírodních zdrojů, zelených potravin, regeneračních bylinných krémů, kosmetiky a také veterinárních produktů Energyvet.

Ve výrobcích se snoubí tisíciletá moudrost čínské medicíny s tradičním českým bylinkářstvím a s moderními poznatky o frekvenční a informační léčbě. Přinášejí energii a vitalitu, regeneraci a harmonii, omlazení a příjemný pocit ze života.

ENERGY CZECH REPUBLIC a.s., Trojská 39/201, 171 00 Praha 7


Klub Energy Tábor

Klub Energy Tábor je v osobě Radky Sekyrové oficiálním obchodním zastoupením společnosti Energy. A jménem této společnosti poskytuje zákazníkům a obchodním partnerům prodej zboží a technický a informační servis.

Pro všechny příznivce zdravého životního stylu je určeno klubové členství. Máte-li blízko k přírodě, pečujete o vaše zdraví a oblíbili jste si produkty Energy, přečtěte si více informací zde: Klubové členství