Renovet (klubová cena)

Kód: 613
499 Kč –23 %
renovet
499 Kč –23 % 384 Kč
Skladem pro členy Klubu Energy
Můžeme doručit do:
4.4.2024
Možnosti doručení

Renovet - veterinární bylinný koncentrát pro stimulaci činnosti lymfatického systému, imunitního systému, ledvin, močových a pohlavních orgánů. Vhodný při artritidě a artróze. Pomáhá při vlhkých ekzémech a šedivění srsti.

Detailní informace

Detailní popis produktu

RENOVET 

Veterinární přípravek Renovet napomáhající správné funkci vylučovacích orgánů při metabolismu vody a minerálních látek. 

  • optimalizuje metabolismus minerálních látek a vody 
  • zvyšuje výkonnost vylučovacího systému, zvláště ledvin 
  • výrazně pomáhá při postižení kloubů (artritidě, artróze) 
  • je vhodný na vlhké ekzémy 

Renovet je vhodný pro každý druh zvířete.  

Najde uplatnění u všech stárnoucích zvířat, kde se snižuje výkonnost vylučovacího systému, a zvláště ledvin. Optimalizuje metabolismus minerálních látek a metabolismus vody.  

Můžeme použít při šednutí srsti, ztrátě jejího lesku a zvýšené lámavosti. Výrazně pomáhá při postižení kloubů, ať už při jejich zánětu (artritidě), nebo při jejich degeneraci (artróze). U starých zvířat zvyšuje chuť do života.  

Renovet velmi dobře stimuluje funkce lymfatického systému, harmonizuje funkci mízních uzlin. Tlumí zánět, má antibakteriální účinky. Lze jej využít jako doprovodný prostředek při léčení bakteriálních infekcí, a zejména angíny. Svoje opodstatnění má při opakovaných zánětech zevního zvukovodu (otitidách). 

Je vhodný na vlhké ekzémy, kdy srst může vypadat jako slepená.  

Zde se můžeme setkat s rizikem reverzní (odléčující) reakce, a proto je vhodné začít alespoň první týden podávat Renovet v nejnižší doporučené dávce 1x denně. 

Při ledvinových nebo močových problémech je vhodné připravit pro preparát terén pomocí Regavetu. S výjimkou infekcí močového systému vždy onemocnění těchto partií těla předchází postižení jater. Proto je vhodné kombinovat s přípravkem Regavet, přirozeným průvodcem Renovetu. Je to velmi šetrné pro ošetřované zvíře. Zkrátí se tím doba potřebná k úplné regeneraci. V žádném případě nelze podávat Renovet a Regavet současně! Vždy je mezi nimi potřeba udělat minimálně týdenní přestávku. 

Díky tomu, že Renovet upravuje metabolismus solí a vody, má schopnost rozpouštět jak močové, tak i žlučové kameny.  

Zvíře, které vyžaduje regeneraci Renovetem, mívá problémy s pohybem. Chůze bývá strnulá a je patrné nahrbení na přechodu hrudní a bederní páteře. Kulhání není výjimkou. Časté bývá i předčasné šedivění srsti kolem tlamy a někdy v postižené oblasti ledvin, kde může být patrné zježení srsti. Projevuje se ve zvýšené míře strach, zvířata jsou bojácná.  

SLOŽENÍ

Bylinný extrakt 82,6 % (Verbena officinalis, Calluna vulgaris, Solidago virgaurea, Artemisia dracunculus, Erigeron canadensis, Ribes nigrum, Arctium lappa, Bidens tripartita, Polygonum aviculare, Sambucus nigra, Tropaeolum majus, Epilobium parviflorum, Filipendula ulmaria, Geranium robertianum, Ononis spinosa), sorbitol – zahušťovadlo, mikrokrystalická celulóza – zahušťovadlo, voda, xanthan – zahušťovadlo, grapefruitový extrakt – konzervant, sorbát draselný – konzervant, směs silic 0,12 %. 

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ

Pro zvířata do 1 kg hmotnosti: nutné ředit vodou 1:10, 1 kapka ředěného roztoku na 100 g hmotnosti zvířete 2–3x denně 
Pro zvířata do 15 kg hmotnosti: 1 kapka 1–3x denně 
Pro zvířata nad 15 kg hmotnosti: 3 kapky na každých i započatých 50 kg hmotnosti 1–2x denně 

Nepřekračujte doporučené denní dávkování! 

Po třech týdnech užívání následuje minimálně jeden týden pauza. 
Během užívání přípravku zajistěte dostatečný příjem vody.  
Před použitím nutno protřepat.
 

SKLADOVÁNÍ

Doporučujeme spotřebovat do 3 měsíců po otevření. 
Výrobek je nutno skladovat v suchu a temnu, uchovávat při teplotě 10–25 °C  a chránit před mrazem. 
Minimální trvanlivost do data uvedeného na spodní straně krabičky a na etiketě. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Energyvet - veterinární produkty
Obsah Renovet: 30 ml
? Body: 17
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
AF Avatar autora | 20.2.2024
Jsem velmi spokojen jak s produkty tak i s obchodem . Rád doporučuji Vaše produkty .
5
B Avatar autora | 6.6.2022
Vynikající pro starého psa.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Výrobce produktů Energy

Česká společnost Energy zahájila svou činnost v polovině 90. let a jejím prvním produktem se stal dodnes oblíbený Regalen. Postupně vznikla ucelená řada pěti bylinných koncentrátů, které se vyrábějí v Karlových Varech. Jasným favoritem z této pětice je proslulý Gynex. Firma se záhy rozrostla za hranice České Republiky. Dnes se výrobky Energy prodávají nejen v mnoha evropských státech, ale také v řadě zemí po celém světě. Sortiment Energy se od dob Regalenu významně rozšířil a dnes představuje celou paletu doplňků stravy, vitamínů, minerálů, unikátních přírodních zdrojů, zelených potravin, regeneračních bylinných krémů, kosmetiky a také veterinárních produktů Energyvet.

Ve výrobcích se snoubí tisíciletá moudrost čínské medicíny s tradičním českým bylinkářstvím a s moderními poznatky o frekvenční a informační léčbě. Přinášejí energii a vitalitu, regeneraci a harmonii, omlazení a příjemný pocit ze života.

ENERGY CZECH REPUBLIC a.s., Trojská 39/201, 171 00 Praha 7


Klub Energy Tábor

Klub Energy Tábor je v osobě Radky Sekyrové oficiálním obchodním zastoupením společnosti Energy. A jménem této společnosti poskytuje zákazníkům a obchodním partnerům prodej zboží a technický a informační servis.

Pro všechny příznivce zdravého životního stylu je určeno klubové členství. Máte-li blízko k přírodě, pečujete o vaše zdraví a oblíbili jste si produkty Energy, přečtěte si více informací zde: Klubové členství