Visage Water (klubová cena)

Kód: 512
338 Kč –23 %
visage water
338 Kč –23 % 260 Kč
Skladem pro členy Klubu Energy
Můžeme doručit do:
24.4.2024
Možnosti doručení

Tonizační a regenerační pleťová voda Visage Water. Zklidňující, jemná a přitom účinná. Čistí, tonizuje a regeneruje. Dodává svěžest a vitalitu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Visage Water

Tonizační a regenerační pleťová voda Visage Water v jedinečném složení hydrolátu růže damašské a třetihorní termální vody. Obsahuje pouze přírodní parfém z esencí geránia a okvětních lístků růže. Pleti dodává svěžest a vitalitu. Doporučujeme používat s odličovacím olejem Visage oil a pleťovými krémy z řady Renove.

Použití pleťové vody Visage water

Pleťová voda, ve které je jemnost hydrolátu růže damašské doplněná silou přírodně prohřívané třetihorní termální vody plné zemské energie. Čistí, tonizuje a účinně regeneruje pokožku, pleti dodává na dlouhou dobu svěžest a vitalitu.

Obsahuje pouze přírodní parfém ze vzácných esencí geránia a okvětních lístků růže v aromaterapeutickém množství. Doporučujeme používat s odličovacím olejem Visage oil a pleťovými pěsticími krémy z řady Renove.

Účinné ingredience

Hydrolát růže damašské, třetihorní termální voda z Podhájske, esenciální oleje růže a geránium.

Složení:

Rosa Damascena Flower Water, Mineral Water, Phenethyl Alcohol, Parfum, Linalol, Geraniol, Citronellol.
Tučně označené položky jsou přirozenou součástí použitých éterických olejů a nejsou do přípravku uměle přidávány.

Doporučené použití a dávkování:

Pleťovou vodu aplikujte pomocí rozprašovače přímo na odlíčený obličej, krk a dekolt. Pro dočištění lehce otřete vatovým tamponem. Pro tonizaci pleti navlhčete pokožku ještě jednou a nechte vstřebat. Před použitím lahvičku důkladně protřepejte!

Způsob skladování:

Uchovávejte v suchu, mimo dosah přímého slunečního záření, při teplotě 10–25 °C. Chraňte před mrazem. Ukládejte mimo dosah dětí.

Minimální trvanlivost:

Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na krabičce a na lahvičce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kosmetika Beauty Energy
Obsah Visage Water: 150 ml
? Body: 11
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
DB Avatar autora | 12.2.2024
Nejlepší růžová voda kterou sem kdy měla 😊

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Výrobce produktů Energy

Česká společnost Energy zahájila svou činnost v polovině 90. let a jejím prvním produktem se stal dodnes oblíbený Regalen. Postupně vznikla ucelená řada pěti bylinných koncentrátů, které se vyrábějí v Karlových Varech. Jasným favoritem z této pětice je proslulý Gynex. Firma se záhy rozrostla za hranice České Republiky. Dnes se výrobky Energy prodávají nejen v mnoha evropských státech, ale také v řadě zemí po celém světě. Sortiment Energy se od dob Regalenu významně rozšířil a dnes představuje celou paletu doplňků stravy, vitamínů, minerálů, unikátních přírodních zdrojů, zelených potravin, regeneračních bylinných krémů, kosmetiky a také veterinárních produktů Energyvet.

Ve výrobcích se snoubí tisíciletá moudrost čínské medicíny s tradičním českým bylinkářstvím a s moderními poznatky o frekvenční a informační léčbě. Přinášejí energii a vitalitu, regeneraci a harmonii, omlazení a příjemný pocit ze života.

ENERGY CZECH REPUBLIC a.s., Trojská 39/201, 171 00 Praha 7


Klub Energy Tábor

Klub Energy Tábor je v osobě Radky Sekyrové oficiálním obchodním zastoupením společnosti Energy. A jménem této společnosti poskytuje zákazníkům a obchodním partnerům prodej zboží a technický a informační servis.

Pro všechny příznivce zdravého životního stylu je určeno klubové členství. Máte-li blízko k přírodě, pečujete o vaše zdraví a oblíbili jste si produkty Energy, přečtěte si více informací zde: Klubové členství