Visage Serum (klubová cena)

Kód: 510
715 Kč –23 %
visage serum
715 Kč –23 % 550 Kč
Skladem pro členy Klubu Energy
Můžeme doručit do:
29.4.2024
Možnosti doručení

Přírodní revitalizační proteino-enzymatický komplex Visage Serum. Má silný regenerační efekt. Pleť zpevňuje, vyživuje a omlazuje. Napomáhá zjemnění vrásek a celkové hydrataci.

Detailní informace

Detailní popis produktu

VISAGE SERUM

Regenerační a výživné pleťové sérum Visage serum obsahující nejkvalitnější arganový olej, enzymaticko-proteinový komplex helixin a vermesin, aloe vera a přírodní parfém. Čistě přírodní produkt, neobsahuje žádné syntetické složky, konzervační látky ani emulgátory.

Použití revitalizačního komplexu Visage serum

Visage serum má silný regenerační efekt. Pleť vyživuje, omlazuje, navrací jí pevnost a pružnost. Napomáhá zjemnění vrásek a celkové hydrataci. Působí na všechny stupně tvorby pigmentace a protizánětlivě.

Je možné jej použít jak samostatně, tak i jako podkladový krém. Obsahuje dvě základní účinné látky Vermesin® a Helixin®, doplněné o nejkvalitnější arganový olej, aloe vera a přírodní esenciální parfém.

Účinné ingredience

Arganový olej, Helixin®, Vermesin®, aloe vera, esenciální oleje geránium, bigarádie, vanilka, růže, cypřiš a ylang-ylang.

  • Vermesin® je enzymatická frakce kalifornských dešťovek. Obsahuje množství důležitých enzymů, významných pro svou schopnost pronikat do spodních vrstev pokožky a tkání. Urychlují proces hojení a regenerace. Přípravek má charakteristickou vůni, kterou ucítíte pár vteřin po aplikaci. 
  • Helixin® je extrakt účinných látek podobných kaviárovým složkám. Pomáhá chránit vitakolagen před degradací a zároveň stimuluje tvorbu kolagenu nového. Pokožka zůstává dlouho svěží a mladá.

 

Složení:

Argania Spinosa Kern Oil, Helix Pomatia Extract, Eisenia Foetida Extract, Lauric Acid, Myristic Acid, Palmitic Acid, Stearic Acid.

Doporučené dávkování:

Použijte na dobře očištěnou pleť ráno a večer před aplikací pleťového krému. Před použitím lahvičku důkladně protřepejte!

Způsob skladování:

Uchovávejte v suchu, mimo dosah přímého slunečního záření, při teplotě 10–25 °C. Chraňte před mrazem. Ukládejte mimo dosah dětí.

Minimální trvanlivost:

Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na krabičce a na lahvičce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kosmetika Beauty Energy
Obsah Visage Serum: 15 ml
? Body: 23
5
10x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
ER Avatar autora | 27.3.2024
velmi
5
ZV Avatar autora | 27.12.2022
Naprosto úžasný.
KT Avatar autora Klub Energy Tábor (Administrátor) 5.5.2023
Děkujeme moc. :-)
5
BH Avatar autora | 5.1.2022
Je velmi příjemný
5
BB Avatar autora | 2.8.2021
Visage serum je úžasné,skvělá textura a nádherně mi voní. Užívám si jeho energii:)
5
JK Avatar autora | 10.3.2021
Po séru není pleť suchá a působí dobře na pigmentové skvrny na obličeji.
5
EV Avatar autora | 18.3.2020
Naprostá spokojenost, Velice děkuji za rychlé vyřízení, milé jednání a ochotou
5
DH Avatar autora | 26.8.2019
Mám ho už potřetí, nedávám pravidelně jenom když mám pocit, že potřebuji vzpružit a vyživit obličej
5
JJ Avatar autora | 8.8.2019
Naprostá spokojenost. Hezky se roztirá a nenechává pleť mastnou.
5
LL Avatar autora | 29.5.2019
POUŽÍVÁM KRÁTCE , ALE SPOKOJENOST po prvním použití mě zrudl obličej , příště jsem dala opravdu nepatrně a postupně přidávám už je to v pořádku
4
IB Avatar autora | 5.3.2019
Pro mě dost mastný.
5
EN Avatar autora | 26.10.2017
Je super.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Výrobce produktů Energy

Česká společnost Energy zahájila svou činnost v polovině 90. let a jejím prvním produktem se stal dodnes oblíbený Regalen. Postupně vznikla ucelená řada pěti bylinných koncentrátů, které se vyrábějí v Karlových Varech. Jasným favoritem z této pětice je proslulý Gynex. Firma se záhy rozrostla za hranice České Republiky. Dnes se výrobky Energy prodávají nejen v mnoha evropských státech, ale také v řadě zemí po celém světě. Sortiment Energy se od dob Regalenu významně rozšířil a dnes představuje celou paletu doplňků stravy, vitamínů, minerálů, unikátních přírodních zdrojů, zelených potravin, regeneračních bylinných krémů, kosmetiky a také veterinárních produktů Energyvet.

Ve výrobcích se snoubí tisíciletá moudrost čínské medicíny s tradičním českým bylinkářstvím a s moderními poznatky o frekvenční a informační léčbě. Přinášejí energii a vitalitu, regeneraci a harmonii, omlazení a příjemný pocit ze života.

ENERGY CZECH REPUBLIC a.s., Trojská 39/201, 171 00 Praha 7


Klub Energy Tábor

Klub Energy Tábor je v osobě Radky Sekyrové oficiálním obchodním zastoupením společnosti Energy. A jménem této společnosti poskytuje zákazníkům a obchodním partnerům prodej zboží a technický a informační servis.

Pro všechny příznivce zdravého životního stylu je určeno klubové členství. Máte-li blízko k přírodě, pečujete o vaše zdraví a oblíbili jste si produkty Energy, přečtěte si více informací zde: Klubové členství