Cytovital Renove (klubová cena)

Kód: 504
516 Kč –23 %
cytovital renove
516 Kč –23 % 397 Kč
Skladem pro členy Klubu Energy
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení

Přírodní pleťový krém vyhlazující Cytovital Renove s vůní santalového dřeva. Je určený pro zralou pleť. Napomáhá obnově dermálních buněk, zlepšuje elasticitu pokožky, podporuje mladistvý vzhled. Zanechává pokožku jemnou, hladkou a plně ošetřenou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Cytovital Renove

Přírodní bioinformační krém Cytovital Renove se silným regeneračním působením. Obsahuje mimořádně vysoký podíl účinných látek, třetihorní termální vodu a nejkvalitnější rostlinné oleje. Parfém obsahuje pouze vzácné aromaterapeutické esence. Pokožce i mysli navrací klid a rovnováhu. Cytovital renove náleží ke konceptu pěti pleťových krémů – Pentagramu® renove. Inspirujte se kreativitou jejich působení a získejte informace o jejich nejvhodnějším použití.

Použití pleťového krému Cytovital renove

Cytovital renove vyživuje zralou pleť se sklonem k tvorbě vrásek. Napomáhá obnově dermálních buněk, zlepšuje elasticitu pokožky a podporuje její mladistvý vzhled. Vhodný je k použití jako denní i noční krém. Krásně se roztírá a vstřebá do pokožky během chvilky. Pleť po ošetření pleťovým krémem Cytoval Renove zůstává hladká, jemná a komplexně ošetřená. 

Obsahuje mimořádně vysoký podíl účinných látek, třetihorní termální vodu a nejkvalitnější rostlinné oleje. Přírodní parfém je složený ze vzácných aromaterapeutických esencí a díky tomu bude vaše pleť hladká a plně vyživená.

Cytovital Renove náleží k prvku Země - Energie Vlhka

Pro element Země je charakteristická žlutá barva a sladká chuť. Období Země je u většiny lidí spojeno s časem založení rodiny a budování kariéry. Z pohledu lidského bytí je spojena se zralostí. S tímto prvekem a obdobím souvisí citlivost, seberealizace, stabilita, klid, bezpečí a empatie. Opačnou stranou je pak nedůvěra, nerozhodnost, přecitlivělost a lenost.

Účinné ingredience

Bylinný extrakt (vanilkovník plocholistý, levandule lékařská, kokořík mnohokvětý, lékořice lysá, fenykl obecný, pupečník asijský, sečuánský pepř, zázvor lékařský, bedrník obecný, voňatec vejčitý, parcha světlicová, lnice květel, šišák bajkalský), éterické silice (bigarádie, geránium, vanilka a santalové dřevo), čistý rostlinný olej arganový, mandlový, makadamiový, ricinový a pupalkový, kyselina jantarová, humidové kyseliny.

Složení:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Mineral Water, Alcohol Denat., Argania Spinosa Kernel Oil, Decyl Glucoside, Oenothera Biennis Oil, Rhaponticum Carthamoides Root Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Polygonatum Multiflorum Rhizome/Root Extract, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Linaria Vulgaris Flower/Leaf/Stem Extract, Liriosma Ovata Wood Extract, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Centella Asiatica Flower/Leaf/Stem Extract, Pimpinella Anisum Fruit Extract, Foeniculum Vulgare Fruit Extract, Scutellaria Baicalensis Extract, Wine Vinegar, Zinc Acetate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Carbomer, Ricinus Communis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Hydrogenated Polyisobutene, Glyceryl Caprylate, Polysorbate 20, Phenylpropanol, Sodium Chloride, Citric Acid, Succinic Acid, Potassium Humate, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Tučně označené položky jsou přirozenou součástí použitých éterických olejů a nejsou do přípravku uměle přidávány. Dle platné legislativy ale musí být uvedeny zvlášť jakou součást složení.

Způsob skladování:

Uchovávejte v suchu, mimo dosah přímého slunečního záření, při teplotě 10–25 °C. Chraňte před mrazem. Spotřebujte nejlépe do data vyznačeného na obalu.

Minimální trvanlivost:

Do data uvedeného na krabičce a na lahvičce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kosmetika Beauty Energy
Obsah Cytovital Renove: 50 ml
? Body: 16
5
17x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
JB Avatar autora | 17.3.2024
Tento krém splňuje vše co je napsáno,příjemný na pokožce, dobře se roztírá, pocit mastnosti není pochvilce cítit.
5
JR Avatar autora | 10.9.2023
Je to vynikající krém. Velká spokojenost!
KT Avatar autora Klub Energy Tábor (Administrátor) 24.10.2023
Děkujeme Vám.
5
IL Avatar autora | 6.9.2023
Spokojenost.
KT Avatar autora Klub Energy Tábor (Administrátor) 24.10.2023
Děkujeme Vám.
5
VK Avatar autora | 15.8.2023
Na vůni tohoto krému jsem si vypěstovala závislost :) krém je lehký, rychle se vstřebává, pleť zůstává jemná a hladká a jeho vůně je každodenní bonus ranní a večerní rutiny, která mne uklidňuje. Samotné balení je hodno dárku a milovnice krémů ocení i čisté a praktické dávkování. Vím, že koupím opakovaně a všem velmi ráda 100 % doporučuji.
KT Avatar autora Klub Energy Tábor (Administrátor) 24.10.2023
Děkujeme mockrát za milé hodnocení! :-)
5
IP Avatar autora | 15.3.2023
Mám jej jako dárek teprve bude předán.
KT Avatar autora Klub Energy Tábor (Administrátor) 5.5.2023
Děkujeme.
5
Š Avatar autora | 21.3.2022
Tento produkt jsem již hodnotila, už mám asi třetí balení, čili to znamená, že jsem spokojená.
5
HH Avatar autora | 10.3.2022
Jsem velmi spokojená,krém používám na noc,lehce se roztírá, doporučuji.
5
MF Avatar autora | 21.2.2022
Krém krásně voní, je jemný, lehce se vstřebává, nezanechává mastnou pleť. Vhodný i pod makeup a velmi výživný. Pleť je po něm hladká, krásně voní, nezanechává mastný povlak. Doporučuji!
5
DB Avatar autora | 15.9.2021
Jsem moc spokojená,má ,,lehké složení" ,hodně hydratuje,příjemně voní jako všechny přípravky energy.Pro stárnoucí pleť je ideální.
5
OK Avatar autora | 12.7.2021
velmi spokojená, doporučuji !!!
5
HR Avatar autora | 27.1.2021
Cytovital
5
JK Avatar autora | 6.1.2021
Příjemný krém,používám na noc i den,doporučuji!
5
GD Avatar autora | 2.2.2020
Spokojenost, pouzivam jako denni krem pod makeup, viditelne vyhlazeni vrasek
5
MZ Avatar autora | 2.10.2019
Jsem velmi spokojená používám jako denní i noční krém doporučuji
5
LL Avatar autora | 22.5.2019
první dva dny reakce , měla jsem rudý obličej (bohužel někdy to mívám i po jiných značkách) omezila jsem jen na ráno a opravdu maličké množství .. pomalu jsem přidávala už dobré jsem spokojená i mích letech ....
5
MZ Avatar autora | 13.5.2019
Jsem velmi spokojená, zatím jsem lepší krém neměla a vyhovuje mi,že ho můžu použít jako noční
5
JN Avatar autora | 5.5.2018
Maximální spokojenost, výsledky jsou znát už po pár dnech používání.
Nevyplňujte toto pole:
MF Avatar autora Cytovital Renove 13.11.2020 13:07
Jsem nad míru spokojená, příjemná vůně, konzistence a funguje
Odpovědět

Výrobce produktů Energy

Česká společnost Energy zahájila svou činnost v polovině 90. let a jejím prvním produktem se stal dodnes oblíbený Regalen. Postupně vznikla ucelená řada pěti bylinných koncentrátů, které se vyrábějí v Karlových Varech. Jasným favoritem z této pětice je proslulý Gynex. Firma se záhy rozrostla za hranice České Republiky. Dnes se výrobky Energy prodávají nejen v mnoha evropských státech, ale také v řadě zemí po celém světě. Sortiment Energy se od dob Regalenu významně rozšířil a dnes představuje celou paletu doplňků stravy, vitamínů, minerálů, unikátních přírodních zdrojů, zelených potravin, regeneračních bylinných krémů, kosmetiky a také veterinárních produktů Energyvet.

Ve výrobcích se snoubí tisíciletá moudrost čínské medicíny s tradičním českým bylinkářstvím a s moderními poznatky o frekvenční a informační léčbě. Přinášejí energii a vitalitu, regeneraci a harmonii, omlazení a příjemný pocit ze života.

ENERGY CZECH REPUBLIC a.s., Trojská 39/201, 171 00 Praha 7


Klub Energy Tábor

Klub Energy Tábor je v osobě Radky Sekyrové oficiálním obchodním zastoupením společnosti Energy. A jménem této společnosti poskytuje zákazníkům a obchodním partnerům prodej zboží a technický a informační servis.

Pro všechny příznivce zdravého životního stylu je určeno klubové členství. Máte-li blízko k přírodě, pečujete o vaše zdraví a oblíbili jste si produkty Energy, přečtěte si více informací zde: Klubové členství