Grepofit Nosol Aqua (klubová cena)

Kód: 325
316 Kč –23 %
grepofit nosol
316 Kč –23 % 243 Kč
Skladem pro členy Klubu Energy
Můžeme doručit do:
24.4.2024
Možnosti doručení

Grepofit Nosol Aqua je antimikrobiální a protizánětlivý nosní sprej. Rýma a ucpaný nos. Prevence recidivy. Denní očista nosní sliznice.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Grepofit nosol aqua

Grepofit Nosol Aqua je bioinformační přípravek s obsahem termální vody z vřídla Podhájska, extraktu z grapefruitu, šišáku bajkalského a šalvěje lékařské, dále kyseliny hyaluronové a silice z myrty obecné.

Použití nosního spreje Grepofit nosol aqua

Grepofit nosol aqua působí proti rýmě a jejím projevům. Zlepšuje dýchání, komfort průběhu nemoci a předchází jejímu návratu.

Preventivním ošetřením Grepofitem nosol aqua na bázi denní hygieny docílíte šetrného očištění sliznice a snížíte riziko infekce horních cest dýchacích. Velmi vhodný je tento návyk pro osoby, které jsou denně vystaveny klimatizovaným prostorám. Sliznice jsou tak regenerovány, zvlhčeny a dokážou zabránit negativním důsledkům této dlouhodobé expozice.

Účinné ingredience

Extrakt z grapefruitu, šalvěje lékařské a šišáku bajkalského, myrtový olej, kyselina hyaluronová.

Složení Grepofit nosol

Mineral Water, Salvia Officinalis Leaf Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Sodium Hyaluronate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citrus Paradisi Fruit Extract, Citric Acid, Myrtus Communis Leaf Oil, Alcohol Aqua, Limonene, Linalool.

Doporučené dávkování

Aplikovat dle potřeby vždy 1 stříknutí.

Způsob skladování

Uchovávejte v suchu, mimo dosah přímého slunečního záření, při teplotě 10-25 °C. Chraňte před mrazem. Ukládejte mimo dosah dětí.

Minimální trvanlivost

Do data uvedeného na krabičce a na lahvičce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Produkty řady Grepofit a Cytosan
Obsah Grepofit Nosol Aqua: 20 ml
? Body: 10
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
DS Avatar autora | 5.3.2023
Kdo nezkusil, nemůže pochopit, že nic lepšího není. První zkušenost má byla slzy v očích. Ovšem manžel tvrdil, že nic:-). Třetí den ovšem mluvil jinak a ač si myslel, že nos má průchozí, tak teprve po těchto kapkách zjistil, jaké je to mít tah jak vyčistěnej komín. Nyní používá denně, i jako prevenci proti vysychání, jelikož na rozdíl od chemických výrobků na toto nevzniká závislost ... pokud pominu to že je člověk závislý prostě na tom že je to tak skvělé. Navíc, příjemná olejová konzistence a krásná vůně .. co více člověk může chtít.
KT Avatar autora Klub Energy Tábor (Administrátor) 5.5.2023
Děkujeme Vám moc za krásné hodnocení. Jsme moc rádi, že naše produkty pomáhají celé Vaší rodině. <3
5
RP Avatar autora | 6.1.2023
Nejlepší, co jsem kdy měla - já, manžel i maminka s dcerou a zetěm, takže za nás 100%
KT Avatar autora Klub Energy Tábor (Administrátor) 5.5.2023
Děkujeme Vám moc za milé hodnocení! :-)
5
L Avatar autora | 16.5.2018
Výborný přípravek na rýmu, při rýmě stříkám dětem 3x denně do čistého nosu a rýma za 5 dní odešla sama,bez pamyconů atd. Super!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Výrobce produktů Energy

Česká společnost Energy zahájila svou činnost v polovině 90. let a jejím prvním produktem se stal dodnes oblíbený Regalen. Postupně vznikla ucelená řada pěti bylinných koncentrátů, které se vyrábějí v Karlových Varech. Jasným favoritem z této pětice je proslulý Gynex. Firma se záhy rozrostla za hranice České Republiky. Dnes se výrobky Energy prodávají nejen v mnoha evropských státech, ale také v řadě zemí po celém světě. Sortiment Energy se od dob Regalenu významně rozšířil a dnes představuje celou paletu doplňků stravy, vitamínů, minerálů, unikátních přírodních zdrojů, zelených potravin, regeneračních bylinných krémů, kosmetiky a také veterinárních produktů Energyvet.

Ve výrobcích se snoubí tisíciletá moudrost čínské medicíny s tradičním českým bylinkářstvím a s moderními poznatky o frekvenční a informační léčbě. Přinášejí energii a vitalitu, regeneraci a harmonii, omlazení a příjemný pocit ze života.

ENERGY CZECH REPUBLIC a.s., Trojská 39/201, 171 00 Praha 7


Klub Energy Tábor

Klub Energy Tábor je v osobě Radky Sekyrové oficiálním obchodním zastoupením společnosti Energy. A jménem této společnosti poskytuje zákazníkům a obchodním partnerům prodej zboží a technický a informační servis.

Pro všechny příznivce zdravého životního stylu je určeno klubové členství. Máte-li blízko k přírodě, pečujete o vaše zdraví a oblíbili jste si produkty Energy, přečtěte si více informací zde: Klubové členství